Strandstolene er smadret

Mandag 20. juni 2022 kl. 09:59

Strandstolene er smadret
Et trist syn... Privatfoto

Faxe Ladeplads: Gennem flere år har fotogruppen Herold, Wolter, Herold stillet stole på stranden ved Flagstangen i Faxe Ladeplads, og dem har folk år efter år, nydt godt af når de vil nyde strandlivet.

Også i år er der stillet stole frem, men her i weekenden er alle stolene blevet smadret, hvilket ikke er faldet i god jord i Faxe Ladeplads. I Faxebook-gruppen “Netværk Ladepladsen” skældes der voldsomt ud.

- Hvor er det sørgeligt at man skal ødelægge for andre som værdsætter tingene. Det ville da være stærkt hvis de, som har siddet stolene i stykker, anbragte et par andre som erstatning. Nogle tror, at bare fordi man keder sig, så har man ret til at smadre sine omgivelser …. SUK. Er bare nogle af de mange kommentarer, man kan læse.

Nicolai Schwartz skriver i gruppen, at det er ham der har stillet stolene på stranden i år, og han vil fjerne de triste efterladenskaber snarest muligt. Om nye så bliver stillet op, vil tiden vise.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.