Fest, fadøl og fællessang

Fredag 17. juni 2022 kl. 19:38

Lis Sørensen sparkede gang i festen på Haslev Festdage.

Haslev: Efter to års pause på grund af coronaen, kunne publikum, musikere og arrangører endelig byde til fest, fadøl og fællessang ved Haslev Festdage.

Festen blev åbnet for fuld musik på den lille scene fredag eftermiddag med det lokalt funderede band “Ten Beers After”. Det velspillende band spillede herlig, god, solid rock og skabte en fest med numre som blandt andre Bob Marleys “I Shot The Sheriff”, Peter Bellis “Har du nogensinde set København fra en DC9” og Gasolins “Det Bedste til Mig og Mine Venner”.

Har glædet os meget

Nogle af dem, som havde glædet sig særligt til dette års Haslev Festdage, var Finn Ellebæk, Michael Rønne og Henrik Larsen, som alle kommer fra Haslev:

- Vi har været med til Haslev Festdage næsten lige fra den første gang. Vi har glædet os meget til endelig at komme til festival igen. Vi glæder os til stemningen og selvfølgelig at høre noget god musik. Vi ser frem til Gnags fredag aften og til Carpark North lørdag aften. Vi er tre hold venner, der har kommet her i mange år, og vi er kommet for at hygge os, fortæller Finn Ellebæk.

Sprudlende Lis Sørensen

Det første store navn på den store scene var en af dansk pop og rocks helt store sangere, Lis Sørensen, der gav publikum et festfyrværkeri af store hits fra sit store bagkatalog.

En sprudlende Lis Sørensen, godt bakket op af hendes velspillende band, sørgede for at få publikum til synge og klappe med til sange som “Fuld af Nattens Stjerner”, “Fri for at Drømme om Dig”, “Forvandling”, “Tæt på Ækvator” og “Mine Øjne De skal Se”.

Ydermere fik vi Sebastians smukke “Stille Før Storm” fra albummet ”Fra Stjerne til Støv“, der efterhånden har fået 41 år på bagen. Ak, ja som tiden går.

Haslev Festdage fortsatte fredag aften med Gnags og lørdag med blandt andre Scarlet Pleasure og Carpark North.

Af Peer Rasmussen

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.