Til tops ved DM og på vej til VM

Fredag 17. juni 2022 kl. 13:07

Dance Agencys Large Showproduction blev Danmarksmester 2022 og er udtaget til VM. Foto: Dance Agency

Det gik godt, rigtig godt, for danserne fra Dance Agency i Haslev, da de deltog ved Danmarksmesterskaberne i Showdance, Disco og Hip Hop her for nylig.

Dance Agencys Large Showproduction var forsvarende danske mestre fra 2021, så glæden var stor da de endnu engang kunne tage guldet med hjem nu som Dansk Mester i Showproduction 2022. Holdet er samlet fra hele Dance Agency, men en stor del af danserne har trænet gennem hele sæsonen i Haslev. Næste stop for holdet er VM i Showdance til november.

Udover Dance Agencys Showproduction, så deltog også de voksne (30+) dansere fra Haslev som en del af danseskolens Adult Hip Hop Formation. Med kun otte ugers træning blev de nr. 5 - og det betyder at de også udtaget til Verdensmesterskabet.

Men dermed var det ikke slut med de fine resultater. I Disco Solo strøg Oda fra Haslev helt til tops og kan nu kalde sig Danmarksmester.

Helena Keller er Dance Agencys nye instruktør i Haslev næste år, så det er altså datter og far som skal stå for den primære undervisning i Haslev. Far Dennis Keller ejer Dance Agency. Helena var som aktiv danser med til at vinde DM i Large Showproduction.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.