Klar til svømmeskole

Lørdag 18. juni 2022 kl. 11:45

Klar til svømmeskole
Haslev Svømmeklub holder svømmeskole i Haslev Svømmehal i uge 26. Arkivfoto

Der venter en uge med flere forskellige vandaktiviteter, når Haslev Svømmeklub har svømmeskole.

Haslev: Haslev Svømmeklub arrangerer “Rema 1000 AquaCamp” for vandglade børn i Haslev Svømmehal, Sofiendalsvej 42.
Svømmelejren finder sted fra den 27. juni til 1. juli fra klokken 9-14.30.

Målgruppen for lejren er syv- til 12-årige børn, som kan svømme to baner, gerne med bælte, i det dybe bassin og som har lyst til at få sjove og udfordrende oplevelser i såvel vand som på land.

- Sidste år havde vi 60 deltagere, og vi har en forventning om cirka det samme antal i år. Dagene er bygget op ud fra et slags skoleskema, og ud fra det vil deltagerne stifte bekendtskab med de forskellige svømmearter via leg. Der vil være opvarmning i vand eller land samt aquafitness og mindfuldness med afslapning inden frokost, fortæller Susanne Schultz, som er instruktør på aquacampen.

- Haslev Svømmehal har fået et livredningstårn, og det kommer vi til at bruge. I løbet af ugen vil vi have en livredningsdag, hvor man lærer at redde sig selv og andre. Selve svømmehallen vil blive inddraget ved, at deltagerne ser, hvordan bundsugerne fungerer og hvordan vandet bliver renset. Den sidste dag vil der være udspring og der vil være instruktion i, hvordan man kan lege i vandet på en ordentlig måde, når man bruger hallen i den offentlige tid, uddyber hun.
Tilmelding sker på www.haslevsvoemmeklub.dk, Your text to link..., hvor betaling også sker.

Hvis man er ny svømmer, skal man oprette en profil og tilmelde sig begivenheden. Er man nuværende svømmer, skal man logge sig ind og tilmelde sig begivenheden.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Susanne Schultz på telefon 31 62 46 90 eller e-mail svoem@haslevsvoemmeklub.dk.

Af Peer Rasmussen

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.