Anna Thygesen på Hesede Hovedgård

Onsdag 22. juni 2022 kl. 11:34

Anna Thygesen på Hesede Hovedgård
Anna Thygesen holder foredrag på Hesede Hovedgård. Privatfoto

Veras Verden inviterer, i samarbejde med Akeleje, til endnu et spændende foredrag i herregårdshaven på Hesede Hovedgård 3 - denne gang med Anna Thygesen onsdag den 29. juni.

Oplev en foredragsholder, der ikke er bange for at sige tingene ligeud, og som gør det på en morsom facon. Anna Thygesens foredrag er både debatskabende og underholdende.

Mange kender den bramfri jyde helt tilbage fra den såkaldte ”PFA-skandale” - hvor hun dukkede op i medierne som den spanske direktør for Kurt Thorsens spanske ejendomsselskab og i den forbindelse fik hun sig en ordentlig tur i mediemøllen og stod noget ramponeret tilbage, da stormen havde lagt sig.

Men Anna valgte at tage sagen i egen hånd, udtænkte en stærk strategi og brugte de næste år på at komme stærkt tilbage som en ”lige-ud-af-posen” kommunikationsrådgiver og meningsdanner med masser på hjertet.

Hør Annas bud på hvordan man iscenesætter sig selv og får mere gennemslagskraft uden at gå på kompromis med sin egen ærlighed, værdier og autencitet.

På sin sædvanlige kontante facon, kalder Anna Thygesen en spade for en spade og tilhørerne er sikre på at gå hjem med et godt grin og et par tricks i lommen eller tre til at turde give den mere gas.

Hvordan brænder du bedre igennem? Har du styr på hvordan andre ser og opfatter dig? Er der overensstemmelse mellem det du siger, og det du gør? Hvordan italesætter du din faglighed? Hvordan signalerer du din personlighed? Det er noget af det du måske får svar på.

Foredraget starter kl. 19, men allerede kl. 18 vil du have mulighed for at shoppe i de to butikker, der denne aften giver 20% rabat til alle som har købt billet til aftenens foredrag.

Prisen for hele arrangementet er 300 kr. per person, og billetter købes hos Akeleje eller i Veras Verden på Hesede Hovedgård 3, 4690 Haslev.

Prisen inkluderer foredrag, sandwich, et glas bobler eller fransk limonade samt rabat på 20% i Veras Verden og hos Akeleje udelukkende denne aften. Bemærk dele af arrangementet foregår i haven, så tag en ekstra trøje og eventuelt et tæppe med.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.