Børn & Dyr på Bregentved lørdag og søndag

Tirsdag 21. juni 2022 kl. 08:33

Børn & Dyr på Bregentved lørdag og søndag
På lørdag og søndag er der Børn & Dyr på Bregentved. Foto: Carsten Andersen

Børn & Dyr på Bregentved lørdag og søndag
Børn & Dyr på Bregentved byder blandt andet på traktortræk. Foto fra Børn & Dyr
På lørdag og søndag, lørdag fra kl. 9 til 19 og søndag fra kl. 9 til 18, afholdes det kæmpestore børnedyrskue i Piberhusfolden mellem Dalby og Bregentved Gods.

Rigtig mange børn udstiller deres dyr på Børn & Dyr på Bregentved, og der er tale om alle mulige dyr - heste, ponyer, køer, grise, hunde, hamstere og mange flere. På et børnedyrskue bliver dyrene ikke bedømt på deres race og udseende, men der fokuseres på udstillernes kendskab til deres kæledyr, og om de ved hvordan dyret passes og plejes.

Der er også fokus på, om de mere end 250 børn kan håndtere sit dyr og vise det frem på en præsentabel måde. Der er på børnedyrskuet også konkurrencer som kaninhop, hundeagility, mønstring af større dyr, hesteagility med videre.

Udover de mange børn der udstiller deres dyr, er der mange firmastande, og opvisninger både lørdag og søndag. Du kan se veterantraktorer, opvisning ved Næstved Politihundeforening, schweisshunde agility, ugleshow, trylleshow, dans, eventyrfortælling, hesteshow, fægtning og meget, meget mere.

Lørdag kan du møde YouTuberen og gameren Den Mandige Elg, hvor han fortæller om sig selv og besvarer spørgsmål. Der er også mulighed for at få taget et billede med Daniel, som han rettelig hedder, og få hans autograf med hjem.

22-årige Mads Christian kan du måske huske fra X-factor i 2016. Hvis ikke, så har du med garanti hørt hans hit-sange ”Perfekt som du er” og ”Samme steder”. På sociale medier er Mads Christian ret tæt med sine fans, og på Børn & Dyr på Bregentved har du mulighed for at komme helt tæt på ham. Mads Christian kommer og spiller sin musik på dyrskuepladsen søndag på Store Ring.

Er du til voldsomme hestekræfter så bydes der på traktortræk, både de helt store hvor nogle af motorerne stammer fra fly, til de små havetraktorer der dog kan trække meget mere end man skulle tro.

Se hele programmet på bornogdyr.dk

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.