Motorløb på Stevns og i Faxe Kalkbrud

Tirsdag 14. juni 2022 kl. 14:10

Motorløb på Stevns og i Faxe Kalkbrud
Stevns Motorklub afvikler Sjællandsmesterskab på søndag. Privatfoto

Stevns Motorklub afvikler Sjællandsmesterskab i klubrally på søndag den 19. juni forskellige steder på Stevns og i Faxe Kalkbrud.

Startsted for løbet er Stevns Fyrcenter ved Højerup, hvor der også er pause og mål.

Første prøve er Håndværkerparken i Store Heddinge, derefter er der tre prøver ved Baunekulevej ved Faxe Kalkbrud, én ved Hårlev Mark, og til sidst en prøve ved Stevns Fyr.

De første deltagere møder ved 8 tiden, og kl. 9 starter de ud på ruten til de forskellige hastighedsprøver. Prøverne køres to gange. Kl. ca. 11 er der pause ved Fyret, hvor man har mulighed for at komme at se bilerne.

Hvis man vil ud at se prøverne, gøres der opmærksom på at man skal holde sig uden for afspærringerne og rette sig efter anvisninger fra officials.

Omkring kl. 11 kommer de første tilbage, og efter en kort pause, kører de samme rute en gang til, hvorefter der er præmieuddeling midt på eftermiddagen ved Fyret.

- Vi forventer mellem 25 og 30 deltagere, så der skulle være noget at se på hele dagen, oplyser Erik Molnit fra Stevns Motorklub.


© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.