Foredrag med Lone Hertz

Tirsdag 14. juni 2022 kl. 11:12

Foredrag med Lone Hertz
Lone Hertz holder foredrag i Haslev den 20. juni.

LOF arrangerer, i samarbejde med DH Faxe og DH Køge, foredrag med Lone Hertz.

Haslev: DH Faxe og DH Køge inviterer i samarbejde med LOF Haslev til en aften med alvor og humor ved et foredrag med Lone Herz, som hedder "Gi' os håb", mandag den 20. juni klokken 18-21 i Kultunariet, Søndergade 12.

Foredraget med Lone Hertz beskrives som et humoristisk, opløftende og dødsens alvorligt foredrag, der sætter skarpt på handicapvilkår og de livsmuligheder, vi alle har i livet.

Lone Hertz er også især kendt som en af vores folkekære skuespiller, kendt især for rollen som Frk. Nitouche og den smukke frk. Klärchen i Sommer i Tyrol.

Efter en lang periode med masser af teater er hun igen at finde på film, ligesom hun har travlt med at holde foredrag og oplæsninger rundt i landet.

Foredraget varer to timer fra 18.30-20.30, men dørene åbner allerede klokken 18, hvor deltagerne har mulighed for at få en snak med DH Faxe og DH Køge, som begge vil være til stedet, både før og efter foredraget.

Arrangementet er gratis, og der vil blive serveret kaffe og lidt sødt. Sodavand kan købes. Tilmelding nødvendig grundet begrænsede pladser.

Tilmelding sker på denne side: Your text to link...

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.