Her kan du komme til sankthans

Fredag 17. juni 2022 kl. 11:22

Her kan du komme til sankthans
Arkivfoto fra spejderne i Karise

Torsdag den 23. juni er det jo som bekendt midsommer. Sankthans. Det fejres mange steder. Find dit sted at fejre aftenen her.

Haslev
HFC, Haslev Fodbold Club, invitere til Sanktsaften torsdag den 23. juni kl. 18.30.

Der er mulighed for at købe drikkevarer, grillpølser samt kaffe og kage, ligesom der vil være små aktiviteter for både børn og voksne.
Årets båltaler er formanden for kulturudvalget, René Tuekær. Han taler kl. 20.45 hvorefter der er fællessang. Aftenen slutter kl. 21.30.

Karise
Torsdag den 23. juni kl. 18-22 inviterer KFUM Spejderne, Karl af Rises Vej 12 Karise til Sankthansaften.

Der kan der købes pølser fra en pølsevogn. Spejderne sælger kolde drikke, samt kaffe og kage ved spejderhuset, og der er tombola med gode gevinster, ligesom spejderne har to store partytelte som de mange gæster kan hygge sig i, inden bålet tændes.

Kl. 20 holder Sognepræst i Karise Naja Marie Balle dette års båltale, hvorefter bålet tændes og man synger Midsommervisen.

Rønnede
Nu kan der igen fejres sankthansaften efter corona, og dette markeres med bål i Rønnede torsdag den 23. juni.

Det bliver som ved tidligere lejligheder holdt på det grønne område ved Gøgsmosen og bålet tændes klokken 20.30.

Den lokale præst, Jeanette Capion, holder båltalen og man synger Midsommervisen i fællesskab.
Der vil være salg af kaffe, kage og drikkevarer.

Haslev kirke
Kirken i Haslev inviterer til Sankthans torsdag den 23. juni kl. 16.30 med sang, aktiviteter, grill, bål og skumfiduser for hele familien.

På programmet vil der være sang og sankthansfortælling i børnehøjde, aktiviteter for børn i alle aldre, og selvfølgelig bål. Den første halve time kan man løbende droppe ind og nyde en lille forfriskning.

Kl. 18.00 serveres grillpølser med tilbehør. Derefter begynder legene, og man har mulighed for at grille skumfiduser, og få sig en hyggelig sludder ved bålet.

Tilmelding er nødvendig af hensyn til maden, og kan ske ved henvendelse til kirkekontoret: Tlf.: 5631 5162 eller kontor@haslevkirke.dk. Tilmeldingsfrist er mandag den 20. juni kl. 12. På dagen betales 20 kr. pr. person for mad, dog max 50 kr. pr. familie (MobilePay eller kontanter modtages).

Emmaus
Igen i år bliver det muligt for hele familien at fejre sankthansaften i den smukke have ved Galleri Emmaus, Højskolevej 9. I år er det torsdag den 23. juni.

Aftenen begynder klokken 18 med fællesspisning, hvor man kan bestille mad på Emmaus til 150 kroner.

Tilmelding til spisning er nødvendig på telefon 54 43 54 33 eller e-mail info@galleri-emmaus.dk senest mandag den 20. juni klokken 12.

Fra cirka klokken 19.30 er alle velkommen til at en hyggelig aften som indledes med boldspil og leg i den store dejlige højskolehave for hele familien.

Klokken 20.30 tændes bålet, hvor der vil være fællessang og båltale. I år holdes båltalen af Christian Bøcker Sørensen, Vision Haslev.
Der kan købes kaffe og kage, ligesom der vil være mulighed for børnene til at lave gratis snobrød ved bålet.

Lindersvold
Roholte Kulturforening Kludeegen arrangerer sankthansaften, torsdag den 23. juni, fra klokken 19 på Lindersvoldvej 4.

Bålet tændes klokken 21 og der vil være mulighed for at købe pølser, brød, drikkevarer, kaffe og kage.

Deltagerne bedes huske en stol eller andet at sidde på.
Der er lagt op til en god og hyggelig midsommeraften som alle er velkommen til at deltage i.

Man må meget gerne sende en e-mail til leneogniels04@gmail.com eller ringe på telefon 20 25 52 69 og fortælle, hvor mange man kommer.

Faxe
Faxe Boldklub har båltænding kl 20.30. Klubben åbner pladsen kl 18. Mulighed for køb af lidt mad samt drikkevarer.

Bråby
Bråby Idrætsforening inviterer til Sankthans. Man starter med at spise medbragt mad. Grillen er klar kl 18. Bålet tændes kl 21 hvor borgmester Ole Vive er båltaler.


© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.