En aften i Ukraines tegn

Fredag 10. juni 2022 kl. 13:04

En aften i Ukraines tegn
Steffen Brandt, Taya Lukashova og Christoffer Møller medvirker i arrangementet. PR-foto

På torsdag den 16. juni kan du være med til begivenheden “Samme for Ukraine” på Haslev Bibliotek, og opleve en livestreamet udsendelse fra DR og efterfølgende høre et foredrag sådan helt nært, da foredragsholderen er tilstede på biblioteket.

Det hele starter kl. 19.00 med live-streamet tv-udsendelse direkte fra DR Byen med fælles fredssange og perspektiver på Ukraine-konflikten. Medvirkende er Steffen Brandt, TV-2, Anders Ladekarl, generalsekretær i Røde Kors, den ukrainske musiker Taya Lukashova samt pianist Christoffer Møller.

Man vil desuden kunne høre hvordan danskere i Ukraine arbejder med nødhjælp, menneskerettigheder, ytringsfrihed og overholdelse af krigens regler, og hvad konflikten og krigen betyder for resten af verden - nu og på længere sigt.

Live-streamingen slutter kl. 19.25 hvorefter man, frem til kl. 20.30, i levende live på biblioteket i Haslev, kan møde programchef i Mission Øst, Maj Forum, der vil fortælle om Mission Østs arbejde i Ukraine.
Hent gratis billetter på www.faxebibliotek.dk

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.