Så kom der OK-penge i kassen

Søndag 12. juni 2022 kl. 11:12

Så kom der OK-penge i kassen
Så røg der lige godt 28.000 kr. i Vikings kasse. Fra venstre: Uddeler Kristian Jørgensen, Otto Krull Jepsen, Karl-Jørgen Ovesen og Frede Lauritz fra Roklubben Viking og yderst til højre kundekonsulent i OK Bjarne Tinggaard. Foto: Torkild Svane Kraft

Faxe Ladeplads: Smilene var store da Bjarne Tinggaard, der er kundekonsulent i OK i torsdags kunne overrække Roklubben Viking ikke mindre end 28.376,67 øre, som tak for indsatsen i det forløbne år.

Siden 1995 har Roklubben Viking haft en sponsoraftale med OK, der den gang udelukkende var et benzinselskab. Nu tilbyder OK også telefoni, el, gas og forsikringer - og kendetegnet for virksomheden, der er en del af COOP, er at man indgår sponsoraftaler med foreninger over hele landet. Blandt dem altså Roklubben Viking.

Hvis man får et OK-kort eller tilknytter sin OK-app til Roklubben Viking modtager klubben 5 øre for hver liter brændstof der tankes via kortet eller appen - og får kunden også el, gas, forsikringer eller telefoni gennem OK, så kan man komme op på at Viking modtager 25 øre pr. liter solgt brændstof.

De seneste mange år er det Frede Lauritz der har været Roklubben Vikings ankermand i aftalen med OK, og han fortæller, at man skam yder et pænt stykke arbejde for OK, som et led i sponsoraftalen.

- Et par gange om måneden står vi i Superbrugsen i Faxe Ladeplads, og fortæller kunderne om muligheden for at få et OK-kort eller en app, og vi håber jo på mange nye kunder, for det betyder meget for Viking, at vi hvert år kan modtage, sådan et pænt sponsorbeløb, siger Frede Lauritz.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.