Har glædet mig til dagen

Torsdag 9. juni 2022 kl. 17:00

Lederen af Faxe Musikskole, Svend Pedersen (i midten) går på pension og holdt reception. Foto: Peer Rasmussen

Det var en glad Svend Pedersen som holdt reception.

Hele kommunen: Af lederen af Faxe Musikskole er en yderst populær herre, kunne man ved selvsyn konstatere, da han den 9. juni holdt afskedsreception i Kultunariet i Haslev.

Ind ad døren kom mange gæster og langt de fleste fik en stort kram og et “hvor er jeg glad for at se dig” fra Svend Pedersen.

Den nærmeste familie var naturligvis kommet for at være ved Svend Pedersens side, op og udover gæster fra musikmiljøet og andet netværk, var tidligere borgmester Knud Erik Hansen (S) mødt op.

Det samme var formanden for Plan- og Kulturudvalget, René Tuekær (L).

- Jeg har det godt med, at dagen er kommet. Jeg har sommerfugle i maven. Jeg er totalt afklaret og har glædet mig til dagen. Det skal være en fest, det skal være hyggeligt og det skal være afslappende. Jeg aner ikke, hvad der skal ske, men jeg kan se, at der står nogle dejlige elever og har noget på hjertet, sagde Svend Pedersen.

Musik og taler

Ved receptionen var der musik og taler samt arabisk buffet og drikkevarer til gæsterne.

Efter en kort indledning af centerchef Benny Agergaard, spillede bandet FM Enterprice fra Faxe Musikskole tre numre til ære for Svend Pedersen:

- Vi spiller tre numre for dig, for du har hjulpet os meget, lød det, inden den velspillende gruppe gik i gang med numrene.

Efter en kort, personlig tale fra Benny Agergaard, var det formanden for Plan- og Kulturudvalget, René Tuekær, som talte til Svend Pedersen.

- Tak for musikken til byrådsmøderne. Jeg har tit tænkt på, at det må være kedeligt at komme og spille 20 minutter for os, men sådan ser du det ikke. Tak for at lave øvelser med os. Det er ikke altid, at vi gør øvelserne i takt, men det at gå i takt, gør vi jo heller ikke altid i byrådet, sagde han blandt andet.

Af Peer Rasmussen© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.