Begejstrede børn i cirkus

Torsdag 9. juni 2022 kl. 14:17

Det blev en dejlig eftermiddag med spændende artister, da Cirkus Baldoni besøgte Haslev. Foto: Maria Trebbien

Det blev en dejlig eftermiddag, da Cirkus Baldoni besøgte Haslev.

Haslev: Cirkus Baldoni havde slået cirkusteltet op i Haslev den 8. juni, og til forestillingen var der godt fyldt op med spændte børn og glade voksne.

Forestillingen havde igen i år fornemt besøg af “løven” Leonardo og “hunden” Charlie, og derudover var der dygtige artister, som blev præsenteret af bugtaler og musicalskuespiller Peter Nørgaard.

Klovnen Allando var også med igen og havde fundet på helt nye løjer. Den smukke cirkusprinsesse hang højt under kuplen i hendes reb og den seje monocyklist Lénárd blev assisteret af skønne Daniella.

Derudover kunne publikum opleve Line Carol, som jonglerede med bolde, ikke bare i luften, men også på gulvet med forskellige instrumenter.

En dejlig eftermiddag

En af de gæster, som havde glædet sig til forestillingen, var Haslev-Faxe Postens annoncekonsulent, Maria Trebbien, som havde taget sin kæreste Danni og parrets to børn, Villads og Ida-Sofia, med.

- Det var en god forestilling med høje grin blandt børn og voksne. Mine børn var meget optaget af forestillingen. De var meget begejstrede, og var især imponeret over klovnen og cirkusprinsessen. Særligt min datter så meget op til hende. Vi havde en rigtig god eftermiddag som familie. Vi glæder os til næste gang, Cirkus Baldoni kommer til byen, fortæller hun med et stort smil.

Af Peer Rasmussen

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.