Åbent hus på vingård

Lørdag 4. juni 2022 kl. 11:45

Åbent hus på vingård
Der er åbent hus på Tuemosegård Vin Grundlovsdag med smagsprøver. Billedet er af Castel druen, som står i knop. Privat foto

Der er åbent hus på Tuemosegård Vin.

Haslev: Ingrid og Simon Simonsen holder åbent hus på Tuemosegård Vin, Tuemosegård, Broksøvej 80, Grundlovsdag den 5. juni klokken 10-16.

Her vil ægteparret præsentere årgang 2021 vinene. Der er naturligvis smagsprøver, og ifølge en pressemeddelelse kan de besøgende ved åbent hus arrangementet godt glæde sig.

I forhold til hvidvine, har vingården to sorter, nemlig Solaris druen og én på Phønix druen. De er virkelig begge velsmagende, friske og med dejlig frugtsmag.

I forhold til rosévine, har gården tre, Cabernet Cantor, Regent og Rondo. Alle virkelige dejlig milde og velsmagende rosévine.

Også orangevinen vil være klar til Grundlovsdag. Orangevin er lavet på samme måde, som når vi laver rødvin; det vil sige, at den har gæret på sine skaller.

I forhold til rødvin, har vingården to, nemlig Castel druen og én på Rondo druen, som skal lagre lidt længere. Ingrid og Simon Simonsen forventer at kunne flaske rødvinen primo september således, at de er klar til åben vingård lørdag den 17. september. Der vil være smagsprøver af 2019 og 2020 rødvin, Grundlovsdag.

Der vil også være være smagsprøver på mousserende vine årgang 2020.

Ingrid og Simon Simonsen tør også godt love, at der vil være nyslynget honning til Grundlovsdag.

Man kan læse mere på Tuemosegårds hjemmeside.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.