Stafet for livet - lidt mindre i år

Onsdag 1. juni 2022 kl. 14:44

Stafet for livet - lidt mindre i år
Stafet for livet bliver mindre i år, men lysceremonien gennemføres. Arkivfoto: Erik Graversen

Planlægningsgruppen for Haslev-stafetten har besluttet at gennemføre Stafet for Livet Haslev 2022 igen i år - dog i begrænset omfang, da man mangler frivillige.

Planlæggerne arbejder videre med et oplæg, som primært fokuserer på Fighterne - tidligere og nuværende kræftpatienter, som er Stafettens æresgæster - og på Lysceremonien.

Stafet for Livet Haslev har altid været glade for at få lov til at benytte MSG Midtsjællands Gymnasiums skønne areal til afholdelse af Stafetten, men på grund af for få frivillige får man svært ved at stable det helt store arrangement på benene i år. Derfor er man nødt til at tænke kreativt og se på alternative muligheder, hvor omkostningerne holdes nede, og der kan spares på kræfterne.

- Efter den skitseplan, vi arbejder med lige nu, åbnes Stafetten kl. 16 lørdag den 10. september 2022 med en åbningsceremoni. Der er mulighed for at gå eller løbe på ”Hjertestien” på Skoleengen, hvor der er to ruter på hhv. 6,2 eller 4,3 km samt mulighed for en smutvej på 2,3 km. Hold og enkeltpersoner er velkomne til at deltage, og også velkomne til selv at finde andre ruter, som måske passer dem bedre. Tilmelding som sædvanlig på hjemmesiden: https://www.stafetforlivet.dk/stafet/haslev.

Kl. 17 er der fightermiddag i fighterteltet - og Stafet for Livet glæder sig til at se mange fightere. Til andre deltagere og til tilskuere/besøgende vil der blive opstillet madvogne og boder, så alle kan få stillet den værste sult og tørst.

Mellem 18.30 og 20.30 vil der være forskellige aktiviteter og underholdning. Alle er velkomne til at byde ind med musik m.m.
Den traditionelle og smukke lysceremoni afholdes som sædvanlig kl. 21, og kl. 22 er Stafetten slut.

Støt brysterne
Har man lyst til endnu mere motion og samtidig støtte et godt formål, nemlig “Støt brysterne” så er der mulighed for at at tilmelde sig på hjemmesiden:
https://teamførslevmotion.dk/kalender, de har et flot arrangement søndag den 11. september som starter kl. 8 med maraton, kl. 9 med halv maraton og kl. 10 med enten 10 km, 5 km og 1 mil.

Det er til fordel for “Støt brysterne” og der er flere ruter, alle er velkommen og det er op til den enkelte om man vil gå eller løbe.

Søger frivillige
For at kunne afvikle ovenstående program har Stafet for Livet brug for flere frivillige til f.eks. at hjælpe til med mad, tombola, sponsorer - og det allervigtigste: At holde styr på det hele.

Kontakt venligst Mohammad Ajine på mobil 28 99 01 94, mail: ajine@cancer.dk eller lokalformand Susanne Ulk, mobil 27 63 47 43, mail: ulk@live.dk inden d. 21. juni hvor stafetten igen holder møde.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.