Veras Verden hylder far på søndag

Onsdag 1. juni 2022 kl. 11:50

Veras Verden hylder far på søndag
Kasper Dam kræser for fædrene - og alle andre - i Veras Verden på søndag

Fars Dag: Der er BBQ & Cocktails i Veras Verden på Hesede Hovedgård på Fars Dag søndag den 5. juni fra kl. 11 til 16.

Søndag dem 5. juni er Grundlovsdag, men vi må ikke glemme at det også er fars dag, siger indehaver Nicolaj Lund Jensen. Derfor får Veras Verden besøg af kokken Kasper Damm som tænder op i grillen i udekøkkenet i gårdhaven. Her vil han grille pølser og mørbrad som er tilberedt med den nye serie af BBQ-produkter fra Porky & Pine.

- Man kan smage de lækre marinader, tre slags sennep, nok verdens bedste ketchup og BBQ Sauce. Kom og få en snak med Kasper, som har en masse spændende forslag til hvordan I kan bruge de velsmagende BBQ-produkter derhjemme, både til hverdagsmad eller til når familien eller venner samles i haven i løbet af sommeren, siger Nicolaj.

Han tilføjer at Veras Verden naturligvis også sørger for lidt at drikke, og så opfordrer Nicolaj dig til at tage din far med på en tur til Hesede Hovedgård og forkæle ham med en gave med de lækre BBQ produkter, noget grilltilbehør eller måske bare en hyggelig stund med en kop kaffe i butikkens gårdhave eller gåtur i skovene omkring Hesede.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.