Haslev fik danmarksmester

Tirsdag 24. maj 2022 kl. 13:06

Haslev fik danmarksmester
Gustav Rosbjørn fra Haslev Billard Klub vandt DM. Privat foto

Gustav Rosbjørn fra Haslev Billard Klub vandt DM

Haslev: Haslev Billard Klub fik en dansk mester i ungdoms cup billard, og det er cirka 20 år siden, klubben sidst har haft det.

Der var 14 spillere på landsplan, som havde kvalificeret sig til stævnet. Det var syv fra Sjælland og syv fra Fyn og Jylland.

Selve arrangementet blev i år holdt i Vordingborg. Hver spiller spillede seks kampe, inden der skulle spilles om placeringerne fra nummer et til fire.

Kampen om DM stod mellem Magnus Petersen fra Næstved og Gustav Rosbjørn fra Haslev. Efter en tæt kamp, kunne Gustav Rosbjørn fra Haslev Billard Klub kalde sig dansk mester.

Åbent i billardklubben

For at få flere unge piger og drenge til at spille billard, holder Haslev Billard Klub åben i uge 26, mandag, onsdag og fredag alle, tre dage fra klokken 10–12.
Aldersgruppen er fra 10–17 år. Det koster ikke noget og foregår på Nordskolen i kælderen.
Man er velkommen til at komme og prøve billardsporten, og det kunne jo være, at man blev bidt af sporten som Gustav Rosbjørn.


© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.