Fodterapi på nye hænder

Tirsdag 31. maj 2022 kl. 07:45

Fodterapi på nye hænder
Annette Przeklasa (th.) har efter 22 års ejerskab afhændet Klinik For Fodterapi i Karise til Jeanna Marion Rygas. Foto: Peer Rasmussen

Annette Przeklasa er stoppet som fodterapeut i Karise og har solgt klinikken til Jeanna Marion Rygas.

Karise: Efter 22 gode år som indehaver af Klinik For Fodterapi i Bredgade 3D i Karise, har Annette Przeklasa per 1. juni valgt at afhænde klinikken til Jeanne Marion Rygas.

- Det er med stor vemod, men samtidig med afklaring, at jeg har truffet denne beslutning. Der skal ske noget nyt og samtidig driller helbredet lidt, så tiden var kommet for at stoppe, fortæller Annette Przeklasa.

- Jeg har haft mange trofaste klienter lige fra den første dag i år 2000, og kunderne bliver jo faktisk ens familie. Det er hårdt at sige farvel til klienterne, men nu ved jeg, at de kommer i gode hænder hos Jeanna. Jeg har haft min sidste arbejdsdag og holder ikke afskedsreception, for det bliver for svært for mig følelsesmæssigt. Jeg blev 60 i september 2021, og der holdt jeg fødselsdag for mine kunder, så jeg har ikke behov for yderligere sammenkomst, tilføjer hun.

Ny ejer er lokal

Den nye ejer af Klinik For Fodterapi i Karise er Jeanna Marion Rygas, som bor i Snesere med sin mand og tre børn.

Hun begyndte som social- og sundhedsassistent, men skiftede spor og påbegyndte uddannelsen som fodterapeut. En uddannelse, hun færdiggjorde i 2013.

- Jeg har efterfølgende taget uddannelser som ergoterapeut og er RAB certificeret zoneterapeut samt instruktør i mediyoga, som er en evidensbaseret yoga til blandt andet stress, angst og smerter, fortæller hun.

Glæder sig til at drive klinikken

Jeanna Marion Rygas opdagede, at Annette Przeklasa havde lagt et opslag på en Facebookgruppe for fodterapeuter, at hun gerne ville afhænde klinikken i Karise.

- Jeg skrev en besked til Annette, og da vi mødtes sagde det bare klik. Jeg glæder mig helt vildt til at overtage klinikken fra den 1. juni og stifte bekendtskab med alle klienterne. Det er sådan, at jeg har ydernummer, og det betyder, at de patienter, som har en henvisning, eksempelvis diabetikere kan få tilskud til behandlingen, fortæller Jeanna Marion Rygas.

Det bliver dog først per 1. august, at Jeanna Marion Rygas vil være på fuld tid i klinikken.

- Jeg er indlejet i en anden klinik en andet sted indtil da. Derfor bliver det sådan hen over sommeren, at jeg vil jonglere min tid mellem begge klinikker. Jeg vil gøre alt mit bedste for yde kunderne den bedste service og er ydmyg over at overtage klinikken fra Annette Przeklasa, fortæller hun.

- Når jeg kommer på fuld tid i klinikken, vil der udover fodterapi også være zoneterapi. Endelig vil jeg også etablere mediyoga i små hold, supplerer Jeanna Marion Rygas.

- Ind til den 1. august vil der ikke være faste tider i klinikken, men både nye og gamle klienter er meget velkomne til at kontakte mig, indskyder hun.

For at lave aftaler om tid, kan man kontakte Jeanna Marion Rygas på telefon 31 64 43 02 eller e-mail jeannarygas@gmail.com.

Af Peer Rasmussen

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.