Klar med udstilling og program

Fredag 13. maj 2022 kl. 11:45

Klar med udstilling og program
Indtil den 28. maj har Kunstklubben Faxe en udstilling i Rollosalen med den kendte billedkunstner Paul Becketts ”Rejseakvareller”. Privat foto

Kunstklubben Faxe har udstilling i Rollosalen

Faxe/hele kommunen: Indtil den 28. maj har Kunstklubben Faxe en fin udstilling i Rollosalen med den kendte billedkunstner Paul Becketts ”Rejseakvareller”. Paul Beckett levede fra 1922 til 1994.

Paul Beckett var en meget dygtig portræt- og landskabsmaler, og han rejste i det meste af verden, hvor han blandt andet lavede en stor mængde stemningsfulde akvareller.

Paul Beckett boede fra 1962 til sin død i Andalusien, hvor han sammen med sin kone, Beatrice Beckett, etablerede et internationalt kunstnerrefugium, tæt på deres hjem.

Refugiet styres af Beckett-fonden, hvor Beatrice Beckett, som i dag er 93, stadig sidder i bestyrelsen. Det er hende, som blandt mandens mange efterladte kunstværker, har udvalgt akvarellerne til udstillingen i Rollosalen. Udstillingen kan se i Faxe Biblioteks åbningstider.

Programmet

Kunstklubben Faxes bestyrelse har nu programmet for det meste af 2022 klar. Der kommer muligvis mere til. Man kan følge med på kunstklubbens hjemmeside www.kunstklubbenfaxe.dk.

Indtil sommerferien er der følgende aktiviteter på programmet: Lørdag den 21. maj klokken 13 er der besøg hos billedhugger Martin Olsen i Maglemølle. Mandag den 24. maj klokken 11er der omvisning i Bråby Kirke.
SN-Brød: Lørdag den 4. juni klokken 07.35 er der heldagstur med kunst og kunsthåndværk på Nordfyn, i samarbejde med AOF Næstved.
SN-Brød: Lørdag den 11. juni klokken 14 er der omvisning i den restaurerede Sorø Klosterkirke og rundvisning i Akademihavens kunst.

Efter sommerferien og i efteråret har kunstklubben blandt andet udstilling i Rollosalen med medlemmernes kunst og besøg hos billedhugger Keld Jensenius, Haslev.

Arrangementerne er gratis for medlemmer af Kunstklubben Faxe. Andre kan deltage mod betaling. Prisen kan variere alt efter arrangementet.

Alle interesserede kan modtage foreningens nyhedsbrev ved henvendelse til kunstklubbenfaxe@gmail.com.

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.