Gå med i Lunden igen

Lørdag 14. maj 2022 kl. 11:45

 Gå med i Lunden igen
"Gå med i Lunden" bliver gentaget i 2022. I år er det den 4. juni. Privat foto

"Gå med i Lunden" bliver gentaget i 2022.

Faxe Ladeplads: Successen fra sidste år bliver gentaget i 2022, så der bliver “Gå med i Lunden”- festival lørdag den 4. juni klokken 11 i MindeLunden i Faxe ladeplads.

- Sidste år var vi ovenud glade for alle dem, som mødte op, og har mod på igen i år at invitere alle ned til en hyggelig havefest i Mindelunden, fortæller Susanne Mejse Ystrøm fra arbejdsgruppen, som arrangerer.

- Vi vil gerne skabe et legende og inspirerende rum, hvor alle føler sig velkomne, og hvor børn og familier fra nærmiljøet har lyst til at mødes og hænge ud, tilføjer hun.

Brug for arrangementet

Gruppens erfaringer fra sidste år, fortæller at der er brug for et arrangement som Gå med i Lunden.

Arrangørerne oplevede at der, især midt på dagen, kom masser af børn og voksne.

Man har derfor valgt at indlede arrangementet med “Tigertrænings” legekoncert, som nogen måske vil huske, da de tidligere har besøgt Faxe Ladeplads.

Senere er der grafittiworkshop, som er mere målrettet de lidt større børn.

Her vil deltagerne møde kunstneren “Biksen”, der vil lære fra sig af nogle af grafittimalernes tegne- og maletricks.

Musik

Det sidste af dagen byder på livemusik, da arrangørerne har inviteret duoen Megafon, der før har spillet på Musik over Præstø Fjord.

Duoen kommer og byder på stemningsgivende, undergrundsagtige og drømmene lydflader, med sang, saxofon og jazzede rytmer.
SN-Brød: Som noget nyt står arbejdsgruppen for et undervisningsprojekt i samarbejde med Billedskolen Storstrøm og Faxe Kalk.

Her vil elever fra Hylleholtskole i ugen op til festivalen få oplevelser, viden og arbejde kreativt med materialet kalk. Dette arbejde vil blive udstillet i Mindelunden den 4. juni.

I Mindelunden vil der også være gøgl, leg og muligheder for at doodle sammen. I vil smage hjemmelavet tangchips, prøve cremer med urter, og få jer lidt af en overraskelse inden i skoven,

Man kan læse mere på www.gåmedilunden.dk. Her kan man også kontakte arbejdsgruppen, som efterlyser personer, der har lyst og mulighed for at hjælpe til.

Af Peer Rasmussen

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.