Endelig sammen igen på Dagplejernes Dag

Onsdag 11. maj 2022 kl. 11:04

Henved 20 dagplejere mødtes til fælles Dagplejernes Dag. Foto: Peer Rasmussen

Henved 20 kommunale dagplejere fra Haslev kunne endelig mødes igen til Dagplejernes Dag.

Haslev: Ikke siden 2019 har de kommunale dagplejere i Haslev kunnet mødes for at holde fælles Dagplejernes Dag.

Derfor var der ekstra smil på læberne hos både børn og dagplejerne, da de samledes på Torvet i herligt solskinsvejr onsdag morgen den 11. maj.

Otte dagplejemødre var kommet med børnene i deres el-ladcykler og ni kom med børnene i klap- eller barnevogn. Alle køretøjerne var pyntet festligt op med friske, grønne blade og andre var pyntet med balloner i alle tænkelige farver.

- Det er så skønt, at vi endelig kan holde dagen sammen. Børnene har glædet sig, og for os betyder det meget. Vi synliggør os og for børnene er det en dag med fuld fart på, fortæller dagplejer Jeanette Majland.

- Vi har valgt at lave et lille tema med nattøj, så nogen af os har stadig nattøjet på, tilføjer hun med et stort grin.

Sammen på Vesterled

Fra Torvet gik dagplejerne i fælles ad Jernbanegade og Frederiksgade, inden de sluttede gåturen i hallen på Vesterled, hvor flere dagplejere tilsluttede sig.

Her fik børnene lov til at tumle rundt med hulahopringe, bolde og springmadrasser, inden de fik frugt og figenstænger, sponseret af SuperBrugsen og Rema 1000.

Af Peer Rasmussen

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.