Foredrag med dyrlæge

Søndag 15. maj 2022 kl. 07:45

Foredrag med dyrlæge
Pouline Grosbøl holder foredrag for hundetræningsbanen den 18. maj. Privat foto.

Hundetræningsbanen har foredrag med dyrlæge.

Faxe Ladeplads: Hundetræningsbanen inviterer til foredrag med dyrlæge Pouline Grosbøl, som har Taagemose Dyreklinik, onsdag den 18. maj klokken 19-21 i Faxe Ladeplads Idrætsforening, Dannebrogsvej 3.

Det bliver en aften, hvor hundens trivsel er i centrum og Pouline Grosbøl vil blandt andet gøre deltagerne klogere på de hundesygdomme, som er konstateret i forbindelse med hunde fra Ukraine, hjerte/lunge sygdommen og regler i forbindelse med, at hunde tages med på ferie.

Det bliver samtidig også en aften, hvor fremmødte får lejlighed til at stille spørgsmål om andre problemstillinger.

Mobil dyreklinik

Pouline Grosbøl er 43 år, bosat i Store Spjellerup med kæreste og to børn.

- Jeg har arbejdet med smådyr siden jeg begyndte som veterinærsygeplejerskeelev i 1999 på Vejle Dyrehospital, Siden blev jeg uddannet dyrlæge i 2008 med speciale i smådyr. Jeg har de seneste 12 år arbejdet på en dyreklinik i Næstved, udelukkende med hunde, katte, kaniner, marsvin og andre små gnavere, fortæller hun.
- Jeg har en speciel interesse for tænder og tandsygdomme hos hund og kat og har deltaget i utallige kurser i ind- og udland, tilføjer Pouline Grosbøl.

Taagemose Dyreklinik er en mobil dyreklinik, hvor klinikken er indrettet i en stor varevogn.

Pouline Grosbøl tilbyder stort set det samme som andre dyreklinikker idet klinikken både rummer udstyr til narkose, tandbehandlinger, tandrøntgen og et mikroskop.

Hun tilbyder både hjemmebesøg, men tager også imod kunder på klinikkens hjemmeadresse, som er Vemmetoftevej 7 i St. Spjellerup, 4653 Karise.

Der er gratis adgang til arrangementet for medlemmer af Hundetræningsbanen.

For øvrige tilhørere er prisen 25 kroner, som betales forud på MobilePay 143770 senest den 16. maj. Der er bindende betaling. Hundene forbliver hjemme denne gang.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.