Røde Kors inviterer igen til praktikdag

Torsdag 28. april 2022 kl. 10:55

Røde Kors inviterer igen til praktikdag
Karen Spring, formand i Faxe Røde Kors, håber mange har lyst til at deltage i praktikdagen. Foto: Torkild Svane Kraft

Faxe: Da vi tidligere har haft held med en praktikdag, prøver vi lykken én gang til, nemlig den 4. maj, siger butikschefen i Faxe, Hanne Mistarz.


Har du tænkt om det måske var noget for dig at bruge nogle timer i genbrugsbutikken i Faxe, så har du nu muligheden for, helt uforpligtende at snuse til arbejdet.

Du vil blive vist rundt i butikken, få en snak med alle, og se hvad de arbejder med. Du kan også få lov til at prøve arbejdsgangene, pynte vinduer, stå ved kassen, sortere tøj, dampe tøj og prismærke varerne.
Det er jo et frivilligt arbejde, så der er ingen løn, men lige denne dag - praktikdagen - får man kaffe, sodavand og en sandwich.

En arbejdsdag i Røde Kors butikken er på 3 ½ time, og der er altid kaffe på kanden og et stykke brød når man er på arbejde.

- Der skal altid være tid til en snak med kollegaerne og kunderne. Hyggeligt samvær er en vigtig ting, siger formanden Karen Spring, og tilføjer at det jo samtidig er et stort plus, at man kan være med til at butikken giver overskud - et overskud der er med til at hjælpe nødlidende.

Praktikdagen i Røde Kors butikken i Faxe er onsdag den 4. maj kl. 10.30.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.