Ingen tvivl - Johnny var bedst

Tirsdag 21. december 2021 kl. 11:22

Ingen tvivl - Johnny var bedst
Claus Nielsen (tv) er med på endnu en gang at sponsere en købmandskurv til den der cykler flest kilometer i Faxe Cykelmotion. Dette års vinder blev Johnny Dahl (grøn jakke). På billedet sees også formand Kim Pedersen (th) og bestyrelsesmedlem Henning Swierkosz. Foto: Torkild Svane Kraft

Sæsonen igennem har Faxe Cykelmotion haft en konkurrence om hvem der cyklede flest kilometer - og vinderen var der ikke tvivl om.


Johnny Dahl præsterede at cykle ikke mindre end godt 8.000 kilometer i perioden fra 7. april til 23. oktober, og derfor modtog han en stor og flot købmandskurv med varer for 1000 kr., som Claus Nielsen fra Rema 1000 i Rønnede havde sponseret.

Og samtidig med at Johnny fik kurven overrakt, besluttede købmanden at han gerne vil være sponsor for en lignende konkurrence i 2022. Så derfor vil Faxe Cykelmotion have en lignende konkurrence også i 2022.

– Når man er ude at cykle, og det uanset om det er på racercykel eller mountainbike, så registrerer medlemmerne de kørte kilometer på Strava, og når perioden så er slut har vi vinderen klar, siger Kim Bjørn Pedersen, der er formand for Faxe Cykelmotion.

Du kan læse mere om klubben på faxecykelmotion.dk ligesom du kan finde den på facebook.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.