Årets spejderleder kommer fra Haslev

Onsdag 24. november 2021 kl. 07:45

Årets spejderleder kommer fra Haslev
Kamilla Bjørg Hansen fra De grønne pigespejdere i Haslev er udnævnt som Årets Leder. PR foto: De Grønne Pigespejdere.

Kamilla Bjørg Hansen blev Årets Leder hos De grønne pigespejdere.

Haslev: Til stående applaus og et højlydt bravo fra de 350 deltagere, blev Kamilla Bjørg Hansen fra De grønne pigespejdere i Haslev udnævnt som Årets Leder ved De grønne pigespejderes lederkonference.

Det kom tydeligt bag på den unge spejderleder, at netop hun ville få med prisen ud af de i alt fem nominerede.

– Jeg føler mig overvældet. Tænk sig, at der bliver sat pris på mig og det jeg bidrager med. Jeg føler mig virkelig set og at det jeg gør, er godt. Og så når jeg ser på de andre, der var nomineret. De er bare så seje, sagde en tårevædet og stolt Kamilla Bjørg Hansen.

SN-Mellemrubrik: Engagement

Kamilla Bjørg Hansen er 26 år og aktiv spejderleder hos De grønne pigespejdere i Haslev. Det er hendes engagement i gruppen, som har givet hende prisen og anerkendelsen som årets bedste spejderleder.

– Kamilla får prisen, fordi hun er superengageret, altid er velforberedt og virkelig brænder for pigespejderne. Under corona holdt hun spejdermøder over Zoom, og så tøver hun ikke med at bruge weekender og ferier for, at pigerne kan få fantastiske oplevelser. Kort sagt er Kamilla Bjørg Hansen Danmarks bedste pigespejderleder, udtaler jurymedlem Grete Bækgaard.

SN-Mellemrubrik: sammen om udfordringer

Kamilla Bjørg Hansen håber, at hendes pris kan kaste lys på alt det gode arbejde, der laves i gruppen og betyde, at endnu flere piger finder vej til spejderhuset.

I Haslev gruppe, hvor Kamilla Bjørg Hansen hører til, har man et stærkt sammenhold, hvor alle er velkommen og nye bliver mødt med et kram.

– I vores gruppe er der plads til alle. Både de stille og de vilde piger, og vi har det så sjovt sammen. Pigerne lærer af hinanden og tør mere, når de kigger på andre, der kan. Jeg er så stolt af mine spejdere, som er med på alle de aktiviteter, jeg finder på. Vi klarer udfordringer sammen, siger Kamilla Bjørg med et bredt smil.

SN-Mærke: Af Peer Rasmussen


© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.