Politiet lukker rockertilholdssted i Haslev

Onsdag 17. november 2021 kl. 18:57

Politiet lukker rockertilholdssted i Haslev
Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har i dag udstedt et forbud mod at opholde sig på adressen Finlandsgade 27 i Haslev.


Forbuddet træder i kraft klokken 18.00. Ejendommen er kendt som tilholdssted for Satudarah MC West Area.

Det er politiets vurdering, at der er en akut og betydelig risiko for, at personer med tilknytning til en bandegrupperingen fra Kbh. NV vil foretage angreb på adresse, og det har haft indflydelse på politiets beslutning, at adressen er beliggende ud til en gennemkørende vej i et bebygget område, hvor der er almindel færdsel til foreningslokaler mm. Derfor vil en angreb være til fare for udenforstående, der arbejder, bor eller befinder sig i nærheden af ejendommen.

Politidirektør Lene Frank udtaler:

- Vi kan ganske enkelt ikke acceptere, at en konflikt mellem to voldsparate bandegrupperinger medfører fare for den almindelige borger. På baggrund af de efterretninger, som bl.a. Rigspolitiets Nationale Efterforskningscenter har tilvejebragt, har vi i politikredsen besluttet at skride til anvendelse af ”rockerlovens” mulighed for at forbyde adgang til Satudarahs klubhus her i kredsen. Forbuddet gælder foreløbig frem til 1. december 2021, og herefter vurderer vi, om forbuddet skal forlænges.

For den almindelige borger vil beslutningen om opholdsforbuddet ikke have den store betydning, men politiets styrkede patruljering i området vil fortsætte trods lukningen, skriver politiet i en pressemeddelelse.© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.