Det er nu du kan stemme - følg valget her

Tirsdag 16. november 2021 kl. 10:34

Det er nu du kan stemme - følg valget her
Valgstederne åbnede kl. 8.00 og de lukker kl. 20. Husk at bruge din demokratiske ret til at sætte dine kryds ved dagens tre valg: kommunalvalget, regionsrådsvalget og valg til ældreråd - hvis altså du er over 60 år.

Det er i dag det afgøres hvem der skal lede Faxe Kommune fra 1. januar 2022 og de næste fire år. Skal Ole Vive fortsætte som borgmester? Skal Camilla Meyer sætte sig i borgmesterstolen? Eller kunne det blive René Tuekær eller Michael Christensen - eller bliver det en helt anden?

Det får vi måske svaret på i løbet af aftenen eller natten til onsdag, og du kan følge slagets gang her på faxenyt.dk. Vi er der til valgresultatet foreligger og bliver de valgte politikere enige i løbet af natten, er det her på faxenyt.dk du får det at vide. Vi er der hele natten, hvis det bliver nødvendigt.

Har du selv lyst til at snuse til stemningen, er der valgcafé på Kultunariet i Haslev. Den åbner kl. 18 og der bydes på lidt mad og drikke. Alle er velkomne - og det er her alle politikerne samles når valgstederne lukker.

Og hvem er det nu lige der stiller op? Få overblikket ved at klikke HER (åbner i nyt vindue)

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.