Romsmagning med Tønden

Tirsdag 16. november 2021 kl. 10:44

Romsmagning med Tønden
Tommy Oddmar (Tommy the Rommy) fortæller omm rom
Der er lagt op en rigtig hyggelig aften i Haslev Hallernes Selskabslokaler, når Tønden i samarbejde med Sprit & Co afholder Rom Smagning torsdag den 25. november kl. 19.00.


Til denne smagning skal deltagerne igennem et spændende program på ikke mindre end 8 forskellige rom fra det kendte "romhus" Diplomatico. Der skal bla. smages rom der er meget sjælden og en del særlige flasker som er meget unikke.

Aftenens foredragsholder bliver Tommy Oddmar (Tommy the Rommy), som på en meget levende og underholdende måde vil forklare om romtyper, produktionsmetoder regler og historier osv. Det vil således blive en meget lærerig aften for deltagerne. Tønden har gennem de sidste mange år været kendt for at holde mange smagninger bla. Cognac, Whisky og Portvin, og denne gang er turen kommet til den gode rom.

Der vil i pausen blive serveret en lækker sandwich.
Det bliver muligt at købe de smagte produkter på aftenen til specialpriser.

Smageprogrammet kan ses på www.tonden.dk hvor der også kan købes billetter til 350 kr. Billetter kan også købes hos Tønden i Jernbanegade.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.