Fantastisk fest i Æblehaven

Søndag 14. november 2021 kl. 10:30

Sprudlende og livebekræftende toner fra Polcalypso

Stemningen var i top da Æblehaven i Faxe afholdt novemberfest i fredags med deltagelse af op imod 200 glade deltagere.


Denne gang var det hele fire foreninger der var gået sammen om at holde fest, nemlig Ældresagen, Pensionistforeningen, Hygge- og kulturklubben og Æblehavens Centerråd - og den invitation var der altså op mod 200 der havde taget imod.

Og de blev ikke skuffede. Man indledte med en rigtig god middag, hvorefter Fiona Kvintetten, der består af lokale musikere, indtog scenen. “De var rigtig gode, og spillede mange numre vi kunne synge med på” sagde flere af festdeltagerne.

Herefter var det Polcalypso der spillede op, og straks følte man sig hensat til langt varmere himmelstrøg - til de vestindiske øer. Og her har orkestret faktisk givet mange koncerter. De var nemlig inviteret til Sankt Thomas på 75 årsdagen for salget af øerne til USA.

Den begivenhed blev fejret på mange måder, blandt andet med mange koncerter, og Polcalypso blev inviteret der over for at give en enkelt koncert, men da man blev så begejstret for bandet, blev de hurtigt hyret til 10 koncerter mere. Det kan man godt forstå, for de forstår virkelig at spille sprudlende og livsbekræftende musik - hvilket kom gæsterne til Novemberfesten tilgode.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.