Wenneberg og Bergs hos Veras Verden

Onsdag 17. november 2021 kl. 14:57

Wenneberg og Bergs hos Veras Verden
Janus og Kåre fra Berg’s Fairytale Garden er hos Veras Verden på lørdag og søndag

Wenneberg og Bergs hos Veras Verden
Mød Signe Wenneberg hos Veras Verden på lørdag
Hesede Hovedgård: I weekenden kan du møde Signe Wenneberg og Kåre og Janus fra Berg’s Fairytale Garden i Veras Verden på Hesede Hovedgård 3.

Lørdag kommer Signe Wenneberg ”hjem” til Haslev for en enkel dag. Signe er opvokset i Haslev og har gået på Haslev Gymnasium. Lørdag vil du have mulighed for at få en snak med Signe om klima, bæredygtighed, bygningskultur og naturligvis også om gin – Signe har sammen med hendes to sønner skabt en botanisk gin, hvor alle ingredienser er lokale og økologiske.

– Udover at smage, vil du have mulighed for at købe flasker direkte hos Signe denne dag, så her kan du forkæle dig selv, eller en du holder af med en lækker gin-gave, udtaler indehaver Nicolaj Lund Jensen.

Både lørdag og søndag vil du kunne møde Berg’s Fairytale Garden ude foran butikken. De kommer og sælger de smukkeste og mest eventyrlige juledekorationer og adventskranse, alt lavet fra bunden og med lokale ”råvarer”. Berg’s Fairytale Garden har på få år skabt et fantastisk haveanlæg ikke mange kilometer fra Veras Verden, så her er der bestemt også mulighed for at få en god havesnak, og måske et par gode råd med på vejen.

– Vi er utrolig stolte over at få besøg af Signe Wenneberg og Berg’s Fairytale Garden. De er begge forbilleder for mig og mange andre, når det kommer til bæredygtighed og selvforsyning på hver deres måde, fortæller Nicolaj

Søndag kan du møde kokken Kasper Damm, som vil servere den lækreste jomfruhummersuppe med hjemmebagt brød og smagsprøver på en rom, der har været lagret på sherryfade. Kasper vil give gode tips til hvordan du kan lave en nem forret til nytårsaften, eller bare nem mad i juledagene.

Både lørdag og søndag har du mulighed for at købe en kop æblegløgg med eller uden rom og æbleskiver i Veras Verden til meget rimelige priser.

Åbningstider: Alle ugens dage kl. 11-16.


© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.