Afveje i Haslev

Fredag 12. november 2021 kl. 08:50

Afveje i Haslev
Indlæg af:
Birgitte Sørensen
Skovvang 22
4690 HaslevDer er et stærkt ønske i dele af flertalsgruppen om at skabe et narrativ om, at Østlig Ringvej er bydende nødvendig, og det på trods af at Bilagsnotat Østlig Ringvej 2020 viser, at der er fuld fremkommelighed i krydset Bråbyvej/Moltkesvej selv uden ændringer i dagens vejnet og med den fremskrevne trafikvækst i 2029.

Tilsyneladende er anlæg af Østlig Ringvej også mindre vigtigt for borgmesteren end det ’visionære’ byudviklingsprojekt, da han i valgdebatten d. 4. november arrangeret af Sjællandske Medier direkte adspurgte Camilla Meyer, om hun ville være med til at støtte projektet, hvis Østlig Ringvej blev droppet.

Borgmesterens spørgsmål medvirker til at så endnu større tvivl om såvel nødvendighed, motiver for og legitimitet omkring anlæg af Østlig Ringvej. Det er som om farcen omkring Østlig Ringvej ingen ende vil tage.

De fleste borgere i Faxe Kommune forventer – uanset partitilhørsforhold – at politikerne forvalter vores fælles kasse på en ordentlig måde. Vi er ikke en rig kommune, og er nødt til at prioritere såvel små som store anlægsinvesteringer.

Derfor må en appel til de politikere, der vælges ind i Byrådet d. 16. november 2021, være, at de holder sig i skindet og ikke indgår i en konstitueringsaftale, hvor der handles med fx Østlig Ringvej til fordel for magt og indflydelse. Det vil være direkte uanstændigt på det foreliggende grundlag

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.