Hvad er kunstterapi?

Onsdag 17. november 2021 kl. 15:03

Hvad er kunstterapi?
Kunstterapeut Grith Gough fortæller om kunstterapi. Foto: Jeppe Michael Jensen
Kunstklubben Faxeinviterer til foredrag ved kunstterapeut Grith Gough fredag den 26. november kl. 17.00 på Haslev ibliotek. Alle er velkomne.

Der er sikkert mange, der ikke ved så meget om kunstterapi, men det er der mulighed for at få rådet bod på den 26. november, hvor kunstterapeut Grith Stagaard Gough holder foredrag om emnet på Haslev Bibliotek kl. 17.00.

Kunstterapi sigter på at genoprette kropslig og mental balance hos syge mennesker i en skabende og kreativ process. Det er ikke en selvstændig behandlingsform, men et supplement til behandling i det etablerede sundhedsvæsen. Det vil Grith gøre tilhørerne meget klogere på.

Grith Gough har haft interesse for kunst siden teenageårene og blev uddannet som cand. mag. i kunsthistorie på Københavns Universitet. Senere uddannede hun sig i fire år til Certificeret Kunstterapeut ved kunstterapiuddannelsen i Herlev hos Rüdiger Mövens. Endvidere er hun MA with Honours fra The University of Glasgow. Grith har arbejdet professionelt med kunst i mange afskygninger, og i dag har hun sit atelier og arbejdslokale i Køge.

Foredraget foregår fredag d. 26. november kl. 17.00 på Haslev Bibliotek i lokalet “Romanen”. Indgang fra den lille vej på højre side af biblioteket.

Til foredraget, som varer ca. halvanden time, er alle velkomne. Foredraget koster 50,- kr., som betales ved indgangen - men det er gratis for medlemmer af Kunstklubben Faxe.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.