Workshop i B&W Live

Onsdag 17. november 2021 kl. 11:44

Workshop i B&W Live
Rasmus Søegren vender tilbage til fødebyen Haslev og B&W Live. Privatfoto

Haslev: B&W Live har fundet en unik mulighed for at lave en aften med workshop og gode tiltag med guitaristen og multiinstrumentalisten Rasmus Søegren.


Aftenens tema er en inspirerende snak om hvad man kan gøre, og hvad der skal til, for at man kan komme frem i musikbranchen og få et gennembrud i vore dage.

Så onsdag den 24. november er der en enestående mulighed for at få en kompetent musiker og producers råd og vejledning, og har du lyst til at præsentere dit materiale, er du velkommen til at gøre det ved denne lejlighed.

Rasmus Søegren, der stammer fra Haslev, har allerede skaffet sig et navn blandt landets nye unge musikproducere. Rasmus har arbejdet sammen med mange kendte navne på den danske musikscene, heriblandt Erica Jane, Hjalmer Larsen, Ea Keya og mange flere.

Har du en drøm om at afprøve dine ideer , så har du mulighed for det, onsdag, den 24. november, hvor dørene åbnes B&WLIVE i Jernbanegade i Haslev.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.