Julekugle med Haslev-motiv

Onsdag 17. november 2021 kl. 11:55

Julekugle med Haslev-motiv
Karen Palmlund fra Ka-Ca Deluxe med den flotte Haslev jule“kugle” - og bemærk juletoget der fornøjeligt kører rundt i baggrunden. Foto: Torkild Svane Kraft

Julekugle med Haslev-motiv
Sådan ser den ud, den flotte “kugle” som kan købes hos Ka-Ca Deluxe i Haslev. Foto. Torkild Svane Kraft
Hos Ka-Ca Deluxe på Jernbanegade i Haslev kan man købe en helt speciel julekugle - som er er firkant - hvis man er hurtig.


Karen Palmlund, som ejer Ka-Ca Deluxe, syntes man manglede en julekugle med motiv fra Haslev, så derfor henvendte hun sig til Brink Nordic, som gerne ville lave en sådan jule“kugle” - hvis altså Karen fandt en der kunne lave motivet.

Og det gjorde hun. Valget fladt på Christine fra Art by Peet i Haslev, og hun har tegnet et flot motiv med juletræet fra Torvet, de tre gamle Haslev-fakler, bygningen hvor Tønden ligger - og så lige en julemand der kommer flyvende over himlen.

Der er kun lavet 96 eksemplarer af julekuglen, så vil man sikre sig en til årets juletræ, skal man nok ikke vente for længe. Og tilmed kan man glæde sig over at Kronprinsparret har den samme julekugle. Den fik de nemlig overrakt da de fornylig besøgte Haslev.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.