Stor ros til vores lokale presse

Onsdag 10. november 2021 kl. 10:12

Stor ros til vores lokale presse
Indlæg af:
Anders Guldhammmer,
Bavnestræde 26,
Dalby


Ældrerådsvalget 2021 i Faxe kommune bliver dækket godt og sobert. Det er nemlig meget vigtigt at alle borgere over 60 år bliver gjort opmærksomme på at de har indflydelse på hvordan Ældrerådet de næste 4 år skal se ud. Der kan stemme til Ældrerådet på samme måde som til Kommune- og Regionsvalget.

Fremtiden for alle ældre, handicappede og udsatte borgere bliver mere besværlig end hidtidig. Og hvor det ? Fordi der bliver mange flere ældre, handicappede og udsatte de næste 30 år. Presset på området - tidssvarende boliger, pleje og pasning, omsorg, socialt samvær m.v. bliver sat under et stort pres, især økonomisk.

Derfor skal Ældrerådet, Handicaprådet og Udsatterådet stå mere sammen i bestræbelserne på at få gode og omsorgsfulde vilkår for alle der trænger.

De landsdækkende medier svigter totalt Ældrerådsvalget. De fokuserer kun på Kommune- og Regionsvalget. Det gør de lokale medier ikke kun.

Med min faglige baggrund og mit mangeårige virke i den sociale- og sundhedsmæssige sektor vil jeg arbejde for at Ældrerådet bliver mere aktivt, synligt og dialogskabende med borgere og politikere med det sigte at medvirke til en bedre udvikling for både ældre, handicappede og udsatte borgere i Faxe kommune.

Stem på nogle " yngre " ældre der vil være med til at forme fremtiden også for de 30, 40 og 50 årige. Vi skal planlægge og etablere på lang sigt.

Vi skal være fleksible og forandringsvillige samt innovative i vores arbejde.

Det vil jeg kæmpe for bliver en realitet.

Godt valg

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.