Socialudvalget imod islam

Onsdag 10. november 2021 kl. 09:53

Socialudvalget imod islam
Indlæg af:
Steen Petersen
DF-kandidat til KV 21, Byrådsmedlem
Jernbanegade 23 E
4690 Haslev


Den 8. november havde vi møde i Faxes Socialudvalg, hvor vi under pkt. 118 skulle formulere et høringssvar til integrationsudvalget i forbindelse med kommunens integrationspolitik.
Integrationspolitikken er en tynd kop te, men undertegnede fik dog forbedret den noget. På mit forslag tilføjede udvalget 3 eksempler på de grundlæggende værdier, som “flygtninge” og indvandrere skal respektere, når de kommer til vores kommune. En af disse er LIGESTILLING, som er et slag i fjæset på Islam. I Koranen står der nemlig I Sura 4, vers 34: “Mænd står over kvinder…….og manden må “slå dem”, hvis de er genstridige. I Sura 4, vers 176 står der “……….Hvis der både er brødre og søstre, arver personer af hankøn det samme som to personer af hunkøn…………” Så man kan godt forstå, at Islam af og til må slå kvinder, for at få dem til at makke ret.

Til gengæld sagde udvalgets andre medlemmer nej til mit forslag om at sætte repatriering op som det vigtigste pejlemærke. Det var alligevel for “yderliggående” for udvalget.

Hvis ikke integrationspolitikken bliver forbedret væsentligt, er det usandsynligt, at jeg vil stemme for den i Byrådet!

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.