Julebasar i Faxe Sognehus

Torsdag 18. november 2021 kl. 11:12

Julebasar i Faxe Sognehus
Igen i år inviterer Faxe Kirkes frivilliggruppe til julebasar i sognehuset på Præstøvej 1 - det er torsdag den 25. november fra kl. 11 til 18.


På julebaseren kan man købe forskellige dekorationer, kalenderlys og adventskranse. Dertil kommer julesmåkager, knas, pynteting og meget mere, Og i år der der også mulighed for at købe gløgg og æbleskiver - og altsammen er produceret af frivilliggruppens medlemmer.

I løbet af eftermiddagen vil faxe Kirkes Ungdomskor og Spirekor kigge forbi og synge julesalmer.

Som følge af succesen sidste år, vover vi igen pelsen for at hjælpe til med at samle ind til julehjælpen i Faxe Sogn. Så derfor afholder vi igen Julebasar i Faxe Sognehus torsdag den 25. november fra kl. 11.00 - 18.00.

De frivillige står for både forberedelse og salg til julebasaren. Kom endelig og støt en god sag.

Der vil være almindelige, advents- og kalender-dekorationer og julesmåkager, knas, pynteting og mm. Som noget nyt i år vil det også være muligt at købe og nyde gløgg og æbleskiver på Basaren.
I løbet af eftermiddagen vil Faxe Kirkes Ungdomskor og Spirekor kigge forbi og synge julesalmer.

Overskuddet fra julebasaren går til kirkens julehjælp, og arrangørerne gør opmærksom på at der modtages både kontanter og MobilePay.


© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.