Fornem hæder til Per Nøddebo

Onsdag 10. november 2021 kl. 09:12

Fornem hæder til Per Nøddebo
Per Nøddebo Nielsen (tv) lykønskes her af den nuværende guvernør Reinhard Sværke Jessen for tildelingen af Rotarys mest fornemme hædersbevisning. Foto: Rotary

Per Nøddebo Nielsen har netop modtaget den største hædersbevisning man kan få i Rotary - Paul Harris Fellow med tre safirer.


Per Nøddebo har været med i Faxe Rotary Klub siden år 2000 og har i alle årene været et meget aktivt medlem, der har varetaget mange forskellige poster, og altid med meget stort engagement. I sidste Rotary-år var Per udnævnt til Guvernør for distriktet der omfatter alle Rotaryklubber på Sjælland, Lolland og Falster.

På trods af de udfordringer der var på grund af restriktionerne i forbindelse med Covid 19, arbejdede Per meget engageret og var en meget synlig Guvernør, hvilket var med til at holde humøret oppe i de mange klubber.

På baggrund af den store indsats har Per Nøddebo Nielsen modtaget en Paul Harris Fellow med tre safirer. Det er den højst mulige anerkendelse man kan modtage i Rotary regi.

– En særdeles vejfortjent hyldest til Per, og Faxe Rotary Klub ønsker stort tillykke med udmærkelsen, udtaler Michael Jensen fra Faxe Rotary.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.