Julehjælp fra Faxe Røde Kors

Torsdag 11. november 2021 kl. 11:11

Julehjælp fra Faxe Røde Kors
Røde Kors i Faxe uddeler julehjælp. Du kan søge nu
Julehjælp: Røde Kors i Faxe uddeler igen julehjælp for borgere bosat i de gamle kommuner Fakse og Rønnede.


– Røde Kors i Faxe skal nu igen have julehjælpsskemaerne lagt frem i butikken. Vi tilbyder borgere, som er bosiddende i de gamle Fakse og Rønnede kommuner, mulighed for at søge om julehjælp, fortæller formanden Karen Spring.

De, som især vil blive tilgodeset, er enlige mødre eller fædre med hjemmeboende børn. Man ser dog også på andre familier som specielt i år er kommet i knibe. Det kan være pga. sygdom, og de kommer selvfølgelig også i betragtning, så de også kan holde en god jul sammen med familien.

På ansøgningsskemaet beder Røde Kors folk om, at skrive tydeligt. Husk at fortæl hvad I får af penge til jeres børn, men også f.eks. friplads til institution.

– Da vi ved at der er mange som uddeler julehjælp i forskellige former, skal I meddele os, hvis I søger andre steder. Vi vil gerne undgå, at der er nogen som søger flere steder, da vi gerne vil dele julehjælp ud til de virkelig trængende. Der har desværre været en tendens til, at folk søger mange steder, så de derved får flere gange julehjælp, slutter Karen Spring.

Allerede nu, kan man hente ansøgningsskemaet i Røde Kors butikken i Faxe, men man får først besked i midten af uge 49


© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.