Få din hund eller kat tjekket - betal hvad du formår

Torsdag 18. november 2021 kl. 09:11

Få din hund eller kat tjekket - betal hvad du formår
Frynseklinikken besøger endnu en gang Café Paraplyen. Foto er fra tidligere besøg. Foto: Torkild Svane Kraft

Haslev: Dyreværnets mobile enhed „Frynseklinikken” kommer igen på besøg på Café Paraplyen i Vestergade. Det sker mandag den 29. november mellem kl. 10 og 12.

Tilbuddet henvender sig til målgruppen af socialt udsattes kæledyr, der jo også kan få brug for at ’komme til lægen’, men hvor ejerens økonomi ikke tillader dyrlægebesøg.

Man kan få tilset sin hund, kat eller andre mindre husdyr - og så betaler man det man kan.

Man skal blot møde op på Vestergade ud for Café Paraplyen. I klinikken tilbydes der almindelig konsultation, antiparasitbehandlinger, vaccinationer, ID mærkning og registrering, undersøgelser af øre- og hudproblemer, negleklip, ultralydsscanninger, tandbehandlinger, mindre operationer, diagnosticering og udredninger ved hjælp af blod- og urinprøver.

Frynse var en hund
Den mobile dyreklinik er doneret til Dyreværnet af en privatperson, hvis hjerte banker for at hjælpe dyr i nød. Hans hund hed Frynse, og da Frynse nu ikke er blandt os længere, havde donor et inderligt ønske om, at den mobile nonprofit dyreklinik skulle opkaldes efter hans elskede hund - derfor hedder den Frynseklinikken...

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.