Mad over bål med havelivsstils-guro

Tirsdag 19. oktober 2021 kl. 11:33

Mad over bål med havelivsstils-guro
Pernille Hoffmann Køppen. Foto: Anne Kring

Gisselfeld: På lørdag den 23. oktober får Paradehuset på Gisselfeld besøg af Pernille Hofmann Køppen fra Backyard Stories.


Her kan du opleve hyggen ved at lave mad over bål, få tips og god råd og smage på Pernilles egne opskrifter til en nem efterårs bålret.

Pernille, som du kan møde mellem kl. 11.30 og 13.00 og igen kl. 13.30 til 15.00, holder sig ikke tilbage med tips, idéer og vejledning og ikke mindst opskrifter for nemme og hyggelige bål-retter. Der bliver også delt ud af smagsprøver og masse af tid til at kigge på grej, spørge ind til opskrifter og blade igennem hendes flotte bog.

Det koster 40 kr. at deltage. Du kan bare møde op, men vil du reservere en siddeplads ved bådet, så send en mail til gardengossip@paradehuset.dk.

Mandag til fredag sker der uhyggelige ting og sager dybt under slottet i spøgelseskælderen – en oplevelse for både børn og voksen. Få flere information på Gisselfelds hjemmeside: www.gisselfeld-kloster.dk

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.