Frivilligråd, guitar og gaver

Torsdag 21. oktober 2021 kl. 15:33

Frivilligråd, guitar og gaver
Leon Hegelund underholder ved generalforsamlingen

Frivilligrådet i Faxe kommune inviterer alle frivillige, og foreninger der udfører frivilligt socialt arbejde i kommunen, til repræsentantskabsmøde torsdag den 28. oktober kl. 19.00 i Æblehaven, Nygade 5, 4640 Faxe.


Efter repræsentantskabsmødet byder Frivilligrådet på kaffe, te og kage. Den lokale visesanger og guitarist Leon Hegelund underholder. Hans venner i ”Visens venner” er ikke i tvivl: Leon er den bedste guitarist og visesanger i miles omkreds.

Der er ingen tilmelding til repræsentantskabsmødet - man møder bare op.

Inden Frivilligrådets repræsentantskabsmøde afholder Faxe kommune kl. 17.00 kursus i at skrive ansøgninger til §18 og §79 puljerne. De to puljer har tilsammen har ca. 870.000 kroner, der kan ansøges om.

Hvis man ønsker at blive i Æblehaven til repræsentantskabsmødet efter kurset, så giver Frivilligrådet en bidt mad og drikke. Tilmelding til dette: Cari@faxekommune.dk inden fredag d. 22. oktober kl. 12.00.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.