Sorgens sange...

Onsdag 20. oktober 2021 kl. 11:24

Sorgens sange...
Haslev: Tirsdag den 26. oktober kl. 19.30 inviterer Haslev Kirke til højskolesangaften, hvor det handler om glæde og sorg.


Hvad husker vi fra tiden, der gik? Hvad havde vi sammen? Hvordan er det at miste? Hvordan holde fast i kærligheden, når den kære ikke længere er her?

Ved denne sangaften er overskriften Sorgens Sange. Men alle sangene handler ikke om det sørgelige. Tværtimod! De handler om levet liv. Om relationer og glæde. Om minder. Om det, der givet livet værdi. Men selvfølgelig handler de også om sorg, fordi sorgen hører til et menneskeliv.

Aftenen er en optakt til Alle Helgen, som markeres i landets kirker den 7. november. Det er den dag, hvor vi husker vore døde, dem, vi hørte og hører sammen med.

Sangaftenen er for alle, der har lyst til at være med, uanset om man har mistet eller ej. Ved flyglet sidder Arne Andreasen. Sangene er udvalg af Haslev Kirkes tre præster, Marie Rørbæk, Anders Damkjer og Ole Bjerglund Thomsen. Præsterne introducerer og motiverer undervejs sangene til aftenens tema. Det er gratis at deltage.


© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.