Seriøsitet og ordentlighed vol.2

Tirsdag 12. oktober 2021 kl. 11:39

Seriøsitet og ordentlighed vol.2
Indlæg af:
Birgitte Sørensen
Skovvang 22
4690 Haslev


Svar på Eli Jacobsens indlæg:

Er det seriøst og ordentligt:
Når Østlig Ringvej er en politisk bestilling og et resultat af et budgetforlig og IKKE af de trafikale forhold i Haslev?

Når borgmesteren fastholder, at der ikke er et alternativ til at fjerne den tunge trafik, når ramperne netop er et alternativ?

Ikke at vil anerkende, at pendlere fra Haslev kan bruge nordvendte ramper, selvom trafikanalysen netop viser, at de to løsninger tidsmæssigt er ens?

At hævde, at man vil fremme fremkommeligheden på veje, hvor der ikke er problemer med fremkommeligheden selv uden ændringer i dagens vejnet og med fremskrevet trafikvækst i 2029?

At postulere, at man ikke kan føre en samtale på Bråbyvej?

At ekspropriere andres private ejendom til anlæg af en vej på et spinkelt grundlag?

At arbejde for en løsning, der sender den stigende trafik ud på Køgevej (mod motorvejen), der er kommunens farligste vej?

At påføre borgerne i Faxe Kommune en unødvendig udgift?

Trafikanalysen fra 2015 blev igangsat med henblik på at forbedre de trafikale kapacitetsproblemer i Haslev og forebygge fremtidige problemer.

Derfor er det også paradoksalt, at flertalsgruppen netop peger på en løsning, der sender op til 25 procent mere trafik ind ad Københavnsvej og ind i byen ad veje, hvor der i forvejen er kapacitetsproblemer.

Selvom den reelle stigning på 15 procent på Københavnsvej er udeladt i resultaterne og opsummeringen i trafikanalysen fra 2020, er den der jo stadigvæk.

Jeg spørger bare, hvor det seriøse og ordentlige består i det?

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.