Forundring, latter og eftertanke

Fredag 22. oktober 2021 kl. 15:12

Forundring, latter og eftertanke
Jens Blendstrup
Haslev: Forfatter Jens Blendstrup besøger Litteraturcaféen.


Fredag den 29. oktober kl. 19.30 er der lagt op til forundring, latter og eftertanke, når Jens Blendstrup besøger Haslev Kirkes Litteraturcafé. Blendstrup har skrevet romanen ”Gud taler ud”.

Denne aften har den på én gang morsomme, finurlige og dybe forfatter imidlertid lovet, at han vil ”tale om det hele” – og det vil uden tvivl bringe tilhørerne langt omkring.

Blendstrup har senest skrevet novellesamlingen: ”Sorgens ballalejka”, som der vil være fokus på denne aften. Det er 20 noveller om hele livet, set fra en midaldrende mands barokke vinkel. Der vil blive plads til smil, selvspejling og erkendelser.

Nogle vil kende Blendstrup fra digterkollektivet ”Øverste kirurgiske” eller nogle af hans tidligere udgivelser. Uanset om man har læst ham eller ej, er der lagt op til en festlig aften.

Undervejs er der traktement, ost, pølse, vin m.m. Der er ingen tilmelding. Pris kl. 100,- betales ved indgangen. Arrangementet finder sted i Haslev Kirkes Kirkehus, Kirkepladsen 8A, Haslev.

Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond.


© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.