Faxe Terrænløb - for hele familien

Fredag 15. oktober 2021 kl. 11:12

Faxe Terrænløb - for hele familien
Så er der terrænløb for hele familien - arkivfoto

Igen i år inviterer Sparekassen Sjælland, Danhostel, Sportigan, SJEB, Royal Unibrew og Faxe Borger- og Erhvervsforening alle til terrænløb i Faxe i efterårsferien - torsdag den 21. oktober kl. 10.00.


Løbet, der har været meget populært de senere år, har start og mål ved Prismet bag ved Danhostel/Faxe Vandrerhjem. Arrangørerne har lavet en flot rute på 1,2 kilometer - som man kan vælge at gennemløbe lige så mange gange som man har lyst til.

En rute hvor man får set den smukke udsigt ud over kalkbruddet, men også kommer ned i Gryden - og så skal man jo op igen, og det kan godt være en udfordring...

Man tilmelder sig Faxe Terrænløb ved at overføre 50 kr. på MobilePay til 32648 (Danhostel) og skrive “løb” i kommentarfeltet. Når man har gennemført løbet er der sodavand, frugt og medalje til alle deltagere - store såvel som små. Tilmelding er senest dagen før selve løbet.

Der er mulighed for at købe mad og drikke i Café Udsigten på Faxe Vandrerhjem - en café der virkelig lever op til sit navn...

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.