Passion Orange på B&W Live

Tirsdag 12. oktober 2021 kl. 11:11

Passion Orange på B&W Live
Rock på B&W Live: Lørdag den 16. oktober spiller Passion Orange god, gedigen dansk rock på B&W Live, Jernbanegade i Haslev.


På Kulturnatten i Haslev den 17. september, var der stor åbningsfest på B&W Live. Det tidligere discotek har gennemgået en omfattende renovering og ombygning som er blevet udført af dygtige frivillige, der har udført det store arbejde, som nu er færdiggjort. Stedet fremstår nu som et storslået spillested og er klar til at være ramme om mange kulturelle arrangementer.

B&W Live blev officielt åbnet ved Kulturnatten i Haslev. Om eftermiddagen var der musik ved Faxe Musikskole, og der var fulde huse. Den officielle indvielse blev forestået af borgmester Ole Vive (V), og herefter indtog Jacob Svejstrup scenen og leverede aftenens musikalske underholdning overfor et virkelig engageret publikum.

Passion Orange
Lørdag den 16. oktober spiller Passion Orange god, gedigen dansk rock på B&W Live. Bandet består af forsanger Henrik Søgaard, guitarist Benjamin Hammerum, bassist Jonas Gauguin, Guitarist Bjarne Olsen og trommeslager Mads Juhl Pedersen.

Bandet har i 1997 spillet på Roskilde Festival både som support og også som hovednavn på den legendariske "Grøn Scene". De har udviklet sig via forskellige genrer indenfor den danske rock, og selvom de har holdt en pause, har de fået deres gennembrud og er i dag meget anmelderroste musikere, som leverer varen.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.