På tur til Humlemagasinet

Onsdag 13. oktober 2021 kl. 15:11

På tur til Humlemagasinet
Ta' med Familie og Samfund Karise til Humlemagasinet

Familie og Samfund Karise: Foreningen inviterer alle der har lyst på bustur til Vestfyn tirsdag den 9. november - nærmere bestemt til Humlemagasinet.

– Vi starter med frokost i Harndrup Forsamlingshus kl. ca.11.30. Herefter skal vi nyde juleudstillingen i Humlemagasinet med pyntede juletræer, dækkede juleborde m.m. Vi giver kaffe og kage, og ca. kl. 16.30 går turen tilbage til Karise, fortæller Else Marie Sveigaard fra familie og Samfund Karise.

Man mødes på p-pladsen på Søndergade i Karise kl. 9 og man er retur ca. 19.30. Pris for medlemmer er 550,00 kr. mens dem der ikke er medlem må ryste op med 650,00 kr. Bindende tilmelding senest den 22. oktober til Eli på telefon 5678 8415.

Humlemagasinet udgør i dag en af de væsentligste kulturelle attraktioner i Middelfart Kommune med omkring 14.000 besøgende i de 7 måneder, der holdes åbent.

​Aktiviteterne begyndte i det små i 1990, hvor Peder og Ole Pedersen etablerede Humlemagasinets Galleri med skiftende udstillinger af malerier og anden kunst. Galleriaktiviteterne blev gradvist ændret og udviklet til de kongelige og kulturhistoriske udstillinger om sommeren og den store juleudstilling i november og december.

Haverne dækker i dag 10 tdr. land med omkring 25 forskellige temahaver, der stadig udvikles. Samtidig er der blevet etableret tre museer: Humlemuseet, Sigfred Pedersen Museet samt Historisk Dukkemuseum.

Humlemagasinet afholder hvert år sin store juleudstilling med ca. 10 pyntede juletræer og spændende julepynt fra det traditionelle til nye trends inden for juleudsmykning. I Dagmarsalen er dækket op med 10 spisestel og 10 kaffestel.

Læs mere på www.humlemagasinet.dk

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.