Besøg Gisselfelds uhyggelige kælder...

Onsdag 13. oktober 2021 kl. 10:33

Besøg Gisselfelds uhyggelige kælder...
Værsgo’ følg med ned i kælderen, hvis du tør...

Besøg Gisselfelds uhyggelige kælder...
Velkommen til uhygge på Gisselfeld
Det spøger i Slotskælderen under Gisselfeld Kloster i efterårsferien. Slotskælderen er kold, den er fugtig, og den er nem at fare vild i, men mest af alt er den UHYGGELIG.

– Ihvertfald vil den være det i skolernes efterårsferie (mandag til fredag i uge 42). Måske ses vi - hvis du tør? Vi lover, at det bliver lige dele sjovt og skræmmende, så glæd jer. Det anbefales dog alle børn at være i følge med en voksen, lyder det fra Gisselfeld.

I parken vil der være en skattejagt for hele familien hvor opgaven er at finde Razmus der gemmer sig de mest skøre steder. I Græskarværkstedet kan man skære sit egen græskarlanterne som kan tages med hjem og i Te-Salon Nattergalen serveres lækkerier og altid friskbrygget te og kaffe.

I 2019 hvor man havde et lignende efterårsferiearrangement var det et stort tilløbsstykke, og holdet på Gisselfeld Kloster har virkelig lagt mange kræfter i at det bliver en stor, sjov og uhyggelig oplevelse for gæsterne.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.