Uhyggelig Gefionsplads i Faxe Ladeplads

Onsdag 13. oktober 2021 kl. 15:10

Uhyggelig Gefionsplads i Faxe Ladeplads
Kenneth Beenfeldt, formand for Borger- og Erhvervsforeningen sammen med skaberne af “uhyggen” Benny Svendsen, Gitte Frederiksen, Dorte Bang. foto: Torkild Svane Kraft

Uhyggelig Gefionsplads i Faxe Ladeplads
Hov hov, man må da ikke stå og tisse på Gefionspladsen... Foto: Torkild Svane Kraft
Byens torv er pyntet flot op - og byens børn kan vinde biografbillet.
Gefionspladsen i Faxe Ladeplads er blevet pyntet flot op i anledningen af halloween - men den kan blive endnu flottere, hvis byens børn vil være med.

Fire medlemmer af bestyrelsen i Faxe Ladeplads Borger- og Erhvervsforening har brugt en søndag på at pynte op - og en hel del tid til de indledende øvelser. Det er Dorte Bang, Benny Svendsen og Gitte Frederiksen - og så har tømrermester Claus Nielsen lavet en flot kiste, mens Maler Svend har sponseret malingen - og så er det Superbrugsen der har sponseret de mange græskar. Cykler og tøj til “græskarfolkene” har Det lille Loppecenter og Kirkens Korshær sponseret.

På Gefionspladsen er der nu en “uhyggelig” kirkegård - og det er her man kan se kisten - hvor låget et lettet lidt. Man kan jo tage et kig derned. Hvis man tør. På en bænk sidder der en hyggelig mand med græskarhoved og et andet sted står der en og tisser ved et træ.
Sådan ser det i hvert fald ud. Det er flot at se, og om aftenen suppleres udsmykningen med lys.

– Men det kan blive endnu flottere, lyder det fra Gitte Frederiksen. Og her har vi brug for børns hjælp. Vi opfordrer børnene til at lave flotte græskarhoveder, og sætte dem på Gefionspladsen - og måske vinde en præmie.

Græskarret skal være på Gefionspladsen senest lørdag den 23. oktober, og mellem kl. 12 og 15 bedømmes de opstillede græskar. Vinderen får en tur i Biografen Kanten, med tilhørende slik.

Det betyder naturligvis at man skal være tilstede på Gefionspladsen lørdag den 23. oktober mellem kl. 12 og 15, så man kan vise hvilket græskar man har lavet.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.